Tomtekart

Trysilfjellet Arena

Dette er et fantastisk fint område for den aktive familien. Her er det svært kort avstand til det meste av hva Trysil kan by på av sommer- og vinteraktiviteter. Området vil få 100 enheter når det er ferdig, fordelt på 64 hytter og 36 leiligheter. 

I starten av 2018 var vi ferdig med halvparten av hyttene på området, og vi planlegger å være ferdig i løpet av 2020 med alle hyttene. Per april 2020 har vi 3 usolgte tomter på området; 18, 42 og 56. Tomtene kan ikke kjøpes uten hytte.

Under fanen "Modeller" finner dere alle hyttene som er til salgs på de ledige tomtene samt de siste solgte.. Disse kan reserveres mot fremvisning av finansieringsbevis, og kontrakt skrives når alle tilvalg og kostnader er omforent. Vi har god anledning til å gjøre tilvalg på våre hytter, og flere av tilvalgene er uten kostnader. Til eksempel har vi 14 forskjellige farger på gulvet og tre forskjellige typer veggpaneler som kan velges uten pristillegg. Dette gir gode muligheter for å tilpasse hytta til din individuelle smak.

På dette området er det ikke utleieplikt, og ca 30 % av kjøperne til nå har valgt å sette hytta i utleie. Hos Skistar kan man til eksempel sitte igjen med ca kr 100 000 på en hytte tilsvarende Golfvegen 50, og erfaring viser at utleie på området er populært, slik at utleieprosenten er både opp mot og over 90% på flere av hyttene.

Send oss forespørsel på hytter@trysil.com ved interesse.