DSC 8881

Andre tomter

Videre oppover i fjellet vil vi kunne tilby hytter på Mosetra II i samarbeid med Trysilfjell Utmarkslag, men hvis du allrede har kjøpt tomt på noen av byggetrinnene kan vi bygge hyttedrømmen din.

Vi leverer slik det er i dag hytter med store muligheter for tilvalg. Ønsker du for eksempel av av våre modeller men bare i en litt annen form, er det mye som er mulig. Vi tegner og prosjekterer alle hytter selv, og ettersom vi er en relativt liten entreprenør er vi også veldig fleksible. Har du helt egne ideer kan du komme til oss med disse, men det vil naturligvis være rimeligere å ta utgangspunkt i en eksisterende modell.

Ettersom vi er en lokal entreprenør som i størst mulig grad bruker lokale underentreprenører og leverandører, har vi også mulighet til å bygge hytter på tomter utenfor Trysilfjellet. Vi kan ordne alt for deg som totalentreprenør, og leve opp til vårt mål - som er å gjøre deg enkelt for DEG å nå hyttedrømmen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat og luft dine ideer. Hvis ikke vi kan hjelpe deg kan vi helt sikkert anbefale andre lokale leverandører.