5876235899 f7aba502db o Med markeringer

Hytteområder

Vi har skravert skikartet med aktuelle områder for hvor vi i de nærmeste årene skal kunne levere våre hytter. 

Er du nysgjerrige på noen av disse områdene og har lyst på mer informasjon kan dere kontakte Trysilfjell Utmarkslag på utmark@trysil.com.

 

Tomtekart

Dette er et fantastisk fint område for den aktive familien. Her er det svært kort avstand til det meste av hva Trysil kan by på av sommer- og vinteraktiviteter. Området vil få 100 enheter når det er ferdig, fordelt på 64 hytter og 36 leiligheter. 

I starten av 2018 var vi ferdig med halvparten av hyttene på området, og vi planlegger å være ferdig i løpet av 2020 med alle hyttene. Per april 2020 har vi 3 usolgte tomter på området; 18, 42 og 56. Tomtene kan ikke kjøpes uten hytte.

Under fanen "Modeller" finner dere alle hyttene som er til salgs på de ledige tomtene samt de siste solgte.. Disse kan reserveres mot fremvisning av finansieringsbevis, og kontrakt skrives når alle tilvalg og kostnader er omforent. Vi har god anledning til å gjøre tilvalg på våre hytter, og flere av tilvalgene er uten kostnader. Til eksempel har vi 14 forskjellige farger på gulvet og tre forskjellige typer veggpaneler som kan velges uten pristillegg. Dette gir gode muligheter for å tilpasse hytta til din individuelle smak.

På dette området er det ikke utleieplikt, og ca 30 % av kjøperne til nå har valgt å sette hytta i utleie. Hos Skistar kan man til eksempel sitte igjen med ca kr 100 000 på en hytte tilsvarende Golfvegen 50, og erfaring viser at utleie på området er populært, slik at utleieprosenten er både opp mot og over 90% på flere av hyttene.

Send oss forespørsel på hytter@trysil.com ved interesse.

Les mer
P1100047

Her kommer det 135 tomter med en størrelsesbegrensning på hyttene på ca 140 kvm slik det ser ut nå. Dette blir et veldig fint hytteområde med utsikt mot dalen østover. Perfekt utgangspunkt for langrenn og stisykling, samt også kort vei til alpinanlegget med skibuss. Ved interesse, kontakt Trysilfjell Utmarkslag.

Les mer
DSC 8881

Videre oppover i fjellet vil vi kunne tilby hytter på Mosetra II i samarbeid med Trysilfjell Utmarkslag, men hvis du allrede har kjøpt tomt på noen av byggetrinnene kan vi bygge hyttedrømmen din.

Vi leverer slik det er i dag hytter med store muligheter for tilvalg. Ønsker du for eksempel av av våre modeller men bare i en litt annen form, er det mye som er mulig. Vi tegner og prosjekterer alle hytter selv, og ettersom vi er en relativt liten entreprenør er vi også veldig fleksible. Har du helt egne ideer kan du komme til oss med disse, men det vil naturligvis være rimeligere å ta utgangspunkt i en eksisterende modell.

Ettersom vi er en lokal entreprenør som i størst mulig grad bruker lokale underentreprenører og leverandører, har vi også mulighet til å bygge hytter på tomter utenfor Trysilfjellet. Vi kan ordne alt for deg som totalentreprenør, og leve opp til vårt mål - som er å gjøre deg enkelt for DEG å nå hyttedrømmen.

Ta gjerne kontakt for en uforpliktende hytteprat og luft dine ideer. Hvis ikke vi kan hjelpe deg kan vi helt sikkert anbefale andre lokale leverandører.

Les mer