Om oss

Velkommen til Trysilfjell Hytter!

Vi er en lokal hytteleverandør i Trysil som kan tilby hytter tilpasset den aktive familien. Vi leverer hytter som er tuftet på lokalt og tradisjonelt håndverk, og kan tilby en tilstedeværelse for våre kunder i Trysil som få andre hytteleverandører kan. Vi vil være der for deg også etter overtakelsen, og vi har som mål å gjøre det enkelt og trygt for deg som hyttebygger å bygge med oss!

Trysilfjell Hytter ble etablert som firma i 2013 av Trysilfjell Utmarkslag SA. Utmarkslaget består av de største grunneierne i Trysilfjellet. I August 2014 gikk også Trysil Prosjektinvest med Dæhlie/Mobæk sammen med Skistar Norge inn som eiere i Trysilfjell Hytter. Motivasjonen og inspirasjonen for å etablere hytteselskapet i utgangspunktet er Trysils reiselivsstrategi og målsetting innenfor hyttebygging. Vi skal bli den beste hyttekommunen i Norge, og lokale entreprenører og håndverkere skal øke sin markedsandel vesentlig. I dag ligger den på ca 15 %, og målsetningen er at den skal opp på 75 %. Vi i Trysilfjell Hytter skal sammen med andre lokale aktører bidra til at denne strategien oppnås. 

Vår målsetting er å i all hovedsak benytte oss av lokale håndverkere og leverandører, samtidig som vi skal være konkurransedyktige på pris. Vi skal også tilpasse hyttene til markedet slik at dere hele tiden skal finne modeller hos oss om som vil være funksjonelle. Vi vil også tilby en rekke tilvalgsmuligheter slik at dere som kunde kan tilpasse hytta individuelt både på interiør og eksteriør. 

Vi håper hjemmesiden vår gir en god oversikt over hva vi kan tilby av hytter på hvilke områder, og at dere får den informasjonen dere trenger. Hvis det er noe som skulle være uklart ber vi dere ta kontakt på underliggende kontaktinformasjon. 

Vår kontortid er mandag til fredag 0800-1530, men vi vil være tilgjengelig for visninger og annet i helger og ettermiddager etter avtale. 

Følg oss også gjerne på Facebook og Instagram!

(Bilder i bildegalleriet er i hovedsak tatt av Skistars eminente fotograf Ola Matsson)