kart trysilknutarena langrenn 2016

Trysilfjellet Arena - Nytt langrennskart

Nytt av året er at vi har bygget nye skiløyper rundt vårt hyttefelt på Trysilfjellet Arena, og vi har gledet oss lenge til å presentere dette kartet. Løypene er ferdigbygget og vil bli preparert allerede i år.  


Vi har allerede en lang rekke aktiviteter som ligger som nærmeste nabo til Trysilfjellet Arena. Nytt av året er at vi har bygget en helt ny 5 km løype som ligger 13 meter fra de 18 tomtene som ligger lengst vest. Skiløypene vil bli preparert i god bredde for både klassisk- og friteknikk, og i tillegg bygger vi til våren en tur-/løpesti langs skiløypetraseen. 

Sammen med klatreparken som også kommer rett i nærheten av vårt hyttefelt føyer dette seg bare inn i rekken av positive nyheter for de som allerede har kjøpt hytte på Trysilfjellet Arena, men også for alle andre som bruker området aktivt. Med tidligsnø-garantien vi har på langrenn samt disse nye løypene skal man lete lenge etter bedre treningsforhold på langrenn rundt sin hytte, og hvis man bare ønsker å gå tur har vi også bygget en løype som bringer deg ned til Ole-G vegen. 

Vi holder også på å prøve ut en tilbringerløype fra alpinbakkene, og denne er også markert på kartet. Foreløpige tilbakemeldinger er at fra man kjører ut av bakke 13 tar det under 5 minutter å komme seg til hytta. For øyeblikket jobber vi med skilting av løypene. Vi takker Trysilfjell Utmarkslag og prosjektleder Ola Gerhard Sørhuus for en kjempejobb med løypene og for at de er primus motor for langrennssatsningen i Trysil.