2016.07.09 Reportasje Ostlendingen

Stor interesse for hytter

Som Østlendingen skriver; opplever vi for tiden svært god interesse for våre hytter på Trysilfjellet Arena. Helgen uke 26 hvor vi arrangerte åpen dag var en stor suksess. Gratis grillmat til 130 personer gikk fort unna og vi hadde 60 personer på visning. 


I den senere tid har vi også annonsert etter flere tømrerlag for å øke kapasiteten. Vi annonserer kun gjennom Trysil-Posten for å treffe så lokalt som mulig. Vi bruker kun lokal arbeidskraft, og dette er noe vi merker oss at våre kunder setter stor  pris på. Hos oss kan du sammenlikne pris/kvalitet med hvem som helst ellers som leverer nye hytter i Trysil, noe som avkrefter "myten" om at norsk arbeidskraft er for kostbar. Det er enkelt for deg som hyttekjøper å ha utbyggeren som nabo! 

Sist uke var Trysilfjell Hytter i Østlendingen, og som de skriver så forventer vi enda større pågang utover høsten. Sommeren er som regel ingen god salgstid for hytter på fjellet, men når høsten nærmer seg tar dette seg opp. Nå som vi begynner å få mange hytter ferdig og kan vise til et hytteområde som har kommet seg opp av den tyngste anleggsperioden, er det også flere som evner å se potensialet i hver enkelt hyttetomt. Dette har mye å si for viljen til å kjøpe hytte. 

Trysilfjellet Golf og Gullia/Trysil Bike Arena har også fått store løft i sommer, og som trekker mye folk til området. Sammen med alle andre aktiviteter som ligger rundt ser flere og flere at vårt utsagn om at Trysilfjellet Arena er Norges beste plasserte hytteområde for den aktive familien ikke er tatt ut av lufta. 

 Vi sees i Trysil!