Golfbanen

ÅPEN DAG - Trysilfjellet Arena

Førstkommende søndag 3. juli arrangerer vi åpen dag på Trysilfjellet Arena sammen med Trysilfjellet Golf AS og Trysil Bike Arena. Her kommer det til å være noe for liten og for stor, og dere får en fin-fin mulighet til å se hva området har å tilby. 


Vi fyrer opp grillen og serverer gratis pølse i lompe og hamburgere så langt beholdningen rekker. I tillegg vil det være gratis is til alle barna som er med på visninger på våre hytter. 

Trysilfjellet Golf arrangerer minigolfkonkurranse på den nye 9-hulls minigolfbanen. Minigolfbanen er helt nybygget, og er blitt svært populær på kort tid. 

Trysil Golfklubb arrangerer gratis golfinstruksjon med innlagt konkurranse. 

Det vil være visning av utleiesykler fra Sport Logdgen og visning av EL-sykler fra Brenneng Service, i tillegg til at alle selvfølgelig kan bruke Gullia og Trysil Bike Arena fritt. 

Anita Moen Skiskole vil også holde en demonstrasjon av rulleski, og G-sport skal ha en salgsbod hvor du kanskje kan gjøre et kupp! 

Prøv gjerne dagens kaffe og kake til kr 39 pr Café Arena eller pai med tilbehør til kr 69. 

Vi viser frem våre modeller Arena 55H, Arena 65 og Arena 115. De to førstnevnte er til salgs for henholdsvis kr 2 440 000 og kr 2 650 000. 

VELKOMMEN SKAL DERE VÆRE!