DSC 6918

Visningshelg uke 44

Golfvegen 17 som vi har til salgs til kr 2 990 000 vil være ferdig om 14 dager, og vi vil kjøre en visningshelg samme helg. Dette er helgen tidligsnøen for langrenn også åpner på Trysil-Knut Arena. Har du planer om en Trysil-tur denne helga er det bare å stikke innom.


Vi planlegger å holde åpen hytte både lørdag og søndag uke 44. Dette blir lørdag 31. oktober og søndag 1. november. På lørdag er visningen fra kl 1200 til kl 1600, og på søndag er visningen fra kl 1200 til kl 1400. Med oss har vi vår peisovn- og pipeleverandør, Schiedel, som vil steke og servere gratis pizza fra vedfyrt bakerovn. Vi har også med oss representanter fra Fagmøbler Trysil og Hansen & Dysvik. Coop Byggmix Trysil vil stille med litt verktøy og materialer slik at de minste som ikke er så interessert i å kikke inni hytta kan få være ute å snekre litt.

Golfvegen 17 er vår modell Arena 115, og med den fantastiske plasseringen helt ned mot golfbanen og lengst nord på hyttefeltet vil dette bli den hytta som er nærmest Trysil Turistsenter, Radisson Blu, Golfbanen, Trysil Bike Arena med mer. Hytta er absolutt verdt å stikke innom for å kikke litt på. Velkommen!

Ved spørsmål eller ønske om visning utenom ovennevnte tider ta kontakt med Ole Tangnæs, mobil 959 88 420 eller hytter@trysil.com